Tatuaż Warszawa
-
sami922
Tatuaż Warszawa
Jakie studio tatuażu w Warszawie jest Waszym ulubionym? Jakie warto sprawdzić i wybrać?
-
ami933
Re: Tatuaż Warszawa
Stolica daje całkiem sporo możliwości, jeśli chodzi o różne studia tatuażu. Ja jednak skupiłabym się na Jah Love Tattoo, bo mają świetny zespół doświadczonych i profesjonalnych tatuatorów, którzy są do Twojej dyspozycji.
-
Marta321
Ja chętnie podepnę, bo też mam jeden fajny projekt, który chciałabym zrealizować 
-
maciek89292
Ja też jestem za Jah Love Tattoo! Wiele talentów (tatuatorów) w jednym miejscu, także każdy stworzy tam piękną dziarę!
-
Karolina99921
A możecie mi podpowiedzieć, ile czasu czeka się u nich na termin? Jest szansa w Jah Love Tattoo znaleźć coś szybkiego? Gdzie najlepiej się z nimi kontaktować?
Nie każdy potrafi tłumaczyć w tak przystępny sposób – to naprawdę pomaga zrozumieć sedno sprawy.
-
kalinka989
@Karolina99921 - na ich stronce www masz dane kontaktowe, więc dzwoń śmiało, na pewno znajdą Ci dogodny termin 
Myślę, że jest wiele salonów tatuażu
Ja nie przepadam za tatuażami
-
klucznik
Jahlove Tattoo polecam osobom, które chcą czegoś przemyślanego, a nie wzoru robionego na szybko pod wpływem impulsu. Widać, że projekty nie są robione na jedno kopyto i że każdy tatuaż traktowany jest indywidualnie. Dla mnie to znak, że studio podchodzi do swojej pracy poważnie i nie traktuje klientów jak kolejnych numerków w grafiku.
-
becik
Dla osób, które wolą zobaczyć gotowe tatuaże zamiast czytać same opinie, Jah Love Tattoo ma fajnie pokazane swoje projekty. Można spokojnie przejrzeć realizacje na ich fB
-
puncja
Dla tych, którzy wolą zobaczyć konkrety zamiast czytać same opinie, Jah Love Tattoo ma naprawdę sensowne portfolio. Łatwo ocenić poziom i styl.
-
tatu
Miałam przyjemność być w ich warszawskiej siedzibie i bez wahania mogę stwierdzić, że to utalentowani profesjonaliści. Można tam zrealizować nawet najbardziej wymyślony tatuaż. Jeśli nie masz pomysłu, z pewnością doradzą, co będzie najlepiej pasować do Twojej osobowości.
-
vintoo
Zawsze, gdy wchodzę do studia tatuażu, zwracam uwagę na wiele rzeczy, jak to, jak pracują, jakie mają warunki i czystość. W Jah Love Tattoo z pewnością poziom jest wysoki, a bezpieczeństwo klientów traktowane bardzo poważnie. Wojtek tworzy niesamowite prace!
-