Tatuaż Warszawa

Piszemy dosłownie o wszystkim co nie kwalifikuje się do innych działów.
sami922

Tatuaż Warszawa

Post autor: sami922 »

Jakie studio tatuażu w Warszawie jest Waszym ulubionym? Jakie warto sprawdzić i wybrać?
ami933

Re: Tatuaż Warszawa

Post autor: ami933 »

Stolica daje całkiem sporo możliwości, jeśli chodzi o różne studia tatuażu. Ja jednak skupiłabym się na Jah Love Tattoo, bo mają świetny zespół doświadczonych i profesjonalnych tatuatorów, którzy są do Twojej dyspozycji.
Marta321

Post autor: Marta321 »

Ja chętnie podepnę, bo też mam jeden fajny projekt, który chciałabym zrealizować :D
maciek89292

Post autor: maciek89292 »

Ja też jestem za Jah Love Tattoo! Wiele talentów (tatuatorów) w jednym miejscu, także każdy stworzy tam piękną dziarę!
Karolina99921

Post autor: Karolina99921 »

A możecie mi podpowiedzieć, ile czasu czeka się u nich na termin? Jest szansa w Jah Love Tattoo znaleźć coś szybkiego? Gdzie najlepiej się z nimi kontaktować?
0zzy

Post autor: 0zzy »

Nie każdy potrafi tłumaczyć w tak przystępny sposób – to naprawdę pomaga zrozumieć sedno sprawy.
kalinka989

Post autor: kalinka989 »

@Karolina99921 - na ich stronce www masz dane kontaktowe, więc dzwoń śmiało, na pewno znajdą Ci dogodny termin :)
Uczer

Post autor: Uczer »

Myślę, że jest wiele salonów tatuażu
Wirakocza

Post autor: Wirakocza »

Ja nie przepadam za tatuażami
klucznik

Post autor: klucznik »

Jahlove Tattoo polecam osobom, które chcą czegoś przemyślanego, a nie wzoru robionego na szybko pod wpływem impulsu. Widać, że projekty nie są robione na jedno kopyto i że każdy tatuaż traktowany jest indywidualnie. Dla mnie to znak, że studio podchodzi do swojej pracy poważnie i nie traktuje klientów jak kolejnych numerków w grafiku.
becik

Post autor: becik »

Dla osób, które wolą zobaczyć gotowe tatuaże zamiast czytać same opinie, Jah Love Tattoo ma fajnie pokazane swoje projekty. Można spokojnie przejrzeć realizacje na ich fB
puncja

Post autor: puncja »

Dla tych, którzy wolą zobaczyć konkrety zamiast czytać same opinie, Jah Love Tattoo ma naprawdę sensowne portfolio. Łatwo ocenić poziom i styl.
Nest

Post autor: Nest »

To jest dobry wybór
tatu

Post autor: tatu »

Miałam przyjemność być w ich warszawskiej siedzibie i bez wahania mogę stwierdzić, że to utalentowani profesjonaliści. Można tam zrealizować nawet najbardziej wymyślony tatuaż. Jeśli nie masz pomysłu, z pewnością doradzą, co będzie najlepiej pasować do Twojej osobowości.
vintoo

Post autor: vintoo »

Zawsze, gdy wchodzę do studia tatuażu, zwracam uwagę na wiele rzeczy, jak to, jak pracują, jakie mają warunki i czystość. W Jah Love Tattoo z pewnością poziom jest wysoki, a bezpieczeństwo klientów traktowane bardzo poważnie. Wojtek tworzy niesamowite prace!
ODPOWIEDZ