Kosmetyki
Re: Kosmetyki
ja bardzo lubię koreańskie produkty.
Twoja kolekcja kosmetyków nigdy nie jest za duża? W Avon znajdziesz wszystko – od kultowych perfum po mega skuteczne kremy i makijaż, który robi wrażenie. A co najlepsze? Możesz je mieć taniej i jednocześnie dorabiać, polecając je znajomym! Sprawdź, jak to działa, bo praca konsultantki avon to świetna opcja na dodatkową kasę.
Bardzo dobra ofertę ma też to centrum medycyny estetycznej https://machnica.pl Myślę że warto się tam umówić na zabieg jeśli chcesz coś poprawić lub zadbać o swoją cerę. Ja coraz częściej myślę o pozbyciu się zmarszczek
Ja dopiero od jakiegoś czasu się maluje. Wcześniej nie miałam ani czasu ani ochoty ani tym bardziej umiejętności. Kupiłam sobie jednak podkład winder match od Eveline, kredki żelowe do oczu i paletę 12. cieni też tej marki i zaczęłam kombinować. Coraz lepsze makijaże mi wychodzą.
jakie polecacie do wrażliwej skóry?
W okresie przeziębień warto wykorzystać olejek eteryczny cynamonowy . Taki olejek ma działania antyseptyczne, dezynfekuje, działa rozkurczowo oraz poprawia nastrój. Świetnie działa na infekcje , kaszel, przeziębienia, i problemy trawienne. Ktoś z was korzysta z olejków na rózne dolegliwości?
-