Kosmetyki

Piszemy dosłownie o wszystkim co nie kwalifikuje się do innych działów.
marianero

Kosmetyki

Post autor: marianero »

Gdzie zaopatrujecie się w kosmetyki naturalne i gdzie najłatwiej takowe kupić, w dodatku w dobrej cenie? Dajcie proszę znać.
Rfm74d33

Re: Kosmetyki

Post autor: Rfm74d33 »

ja bardzo lubię koreańskie produkty.
kocik

Post autor: kocik »

Twoja kolekcja kosmetyków nigdy nie jest za duża? W Avon znajdziesz wszystko – od kultowych perfum po mega skuteczne kremy i makijaż, który robi wrażenie. A co najlepsze? Możesz je mieć taniej i jednocześnie dorabiać, polecając je znajomym! Sprawdź, jak to działa, bo praca konsultantki avon to świetna opcja na dodatkową kasę.
nowinka

Post autor: nowinka »

Bardzo dobra ofertę ma też to centrum medycyny estetycznej https://machnica.pl Myślę że warto się tam umówić na zabieg jeśli chcesz coś poprawić lub zadbać o swoją cerę. Ja coraz częściej myślę o pozbyciu się zmarszczek
szarlottka

Post autor: szarlottka »

Ja dopiero od jakiegoś czasu się maluje. Wcześniej nie miałam ani czasu ani ochoty ani tym bardziej umiejętności. Kupiłam sobie jednak podkład winder match od Eveline, kredki żelowe do oczu i paletę 12. cieni też tej marki i zaczęłam kombinować. Coraz lepsze makijaże mi wychodzą.
Szrkv5112

Post autor: Szrkv5112 »

jakie polecacie do wrażliwej skóry?
ikonka1

Post autor: ikonka1 »

Ja też bardzo lubię kosmetyki z Eveline :) jeśli chodzi o pielęgnację to kapitalna jest ta seria 6 Ceramides, ja skusiłam się na tonik i krem o działaniu nawilżającym i kojącym. Dla mnie duet idealny do porannej i wieczornej pielęgnacji.

Obrazek
ayris

Post autor: ayris »

W okresie przeziębień warto wykorzystać olejek eteryczny cynamonowy . Taki olejek ma działania antyseptyczne, dezynfekuje, działa rozkurczowo oraz poprawia nastrój. Świetnie działa na infekcje , kaszel, przeziębienia, i problemy trawienne. Ktoś z was korzysta z olejków na rózne dolegliwości?
Livjr3dbb

Post autor: Livjr3dbb »

co wy stosujecie?
ODPOWIEDZ