Antykoncepcja
-
kajetanka
Re: Antykoncepcja
Decyzja:D? badaniami ginekologa
mi przepisano belare i ja jestem zadowolona:) tabletki maja nizsza zawartosc hormonow i nie odczuewam zadnych skutkow ubocznych
wszystko jest super 
-
PikPok
bralam tabletki chyba przez niecale 3 lata ale ze ciagle zdarzalo mi sie ich zapominac i nie bralam w terminie to zmienilam metode na wkladke levosert i teraz nie musze pamietac o niczym 
-
mira
O widzisz, też dobra metoda, ale ja na razie biorę tabletki vines, to antykoncepcja ultralekka, idealna na pierwszą antykoncepcję, może kiedyś o wkładce jeszcze pomyślę
-
pompeja
To dobrze
Belara to bardzo fajne tabletki z mala iloscia hormonow.. Tez je biore od jakiegos roku i bardzo dobrze sie po nich czuje 
-
grzecznalala
Tulipanek nie boj się że utyjesz
Poczytaj sobie na stronie antykoncepcjaszytanamiare a napewno sie uspokoisz. Ja swego czasu tez mialam obawy takie jak twoje ale pelna mobilizacja i zrozumienie jak to dziala sprawily ze biore tabletki i nie tyje 
Od czego są tabletki? 
Dzięki e-receptom uzyskanie recepty na antykoncepcję stało się o wiele prostsze i wygodniejsze. Nie trzeba już czekać na wizytę w gabinecie – wystarczy umówić się na teleporadę, podczas której lekarz może wystawić receptę online, o czym miałam okazję dowiedzieć się z tego artykułu - https://www.turysta.org/zdalne-konsulta ... ty-online/. To ogromne ułatwienie, zwłaszcza dla osób, które mają napięty grafik albo mieszkają w miejscach, gdzie dostęp do ginekologa jest ograniczony. E-recepta pojawia się w systemie niemal od razu po konsultacji, więc leki można wykupić tego samego dnia w dowolnej aptece.
Antykoncepcja to temat, który budzi wiele emocji i jest ważny z różnych perspektyw. Warto pamiętać, że istnieje wiele metod antykoncepcji, które mogą odpowiadać różnym potrzebom i preferencjom. Dobrze jest skonsultować się z lekarzem, aby dobrać odpowiednią metodę i dowiedzieć się więcej na temat jej skuteczności oraz ewentualnych skutków ubocznych. Każdy ma prawo do podejmowania świadomych decyzji dotyczących swojego zdrowia i życia prywatnego.
Dodatkowym atutem e-recepty jest fakt, że jej realizacja jest możliwa w dowolnej aptece na terenie całego kraju. Niezależnie od tego, gdzie jesteś, możesz wykupić swoje leki, podając kod recepty i swój numer PESEL. Nie musisz martwić się o to, że zgubisz papierowy dokument – wszystko masz zapisane cyfrowo i zawsze pod ręką.
Planujecie rodzinę lub chcecie ją odłożyć na później? pomoc ginekologa online pozwoli Wam omówić dostępne metody antykoncepcji bez wychodzenia z domu. Dbajcie o siebie i świadomie decydujcie o swoim zdrowiu!
-