Antykoncepcja

Piszemy dosłownie o wszystkim co nie kwalifikuje się do innych działów.
kajetanka

Re: Antykoncepcja

Post autor: kajetanka »

Decyzja:D? badaniami ginekologa :D mi przepisano belare i ja jestem zadowolona:) tabletki maja nizsza zawartosc hormonow i nie odczuewam zadnych skutkow ubocznych :) wszystko jest super :)
PikPok

Post autor: PikPok »

bralam tabletki chyba przez niecale 3 lata ale ze ciagle zdarzalo mi sie ich zapominac i nie bralam w terminie to zmienilam metode na wkladke levosert i teraz nie musze pamietac o niczym :D
mira

Post autor: mira »

O widzisz, też dobra metoda, ale ja na razie biorę tabletki vines, to antykoncepcja ultralekka, idealna na pierwszą antykoncepcję, może kiedyś o wkładce jeszcze pomyślę
pompeja

Post autor: pompeja »

To dobrze :) Belara to bardzo fajne tabletki z mala iloscia hormonow.. Tez je biore od jakiegos roku i bardzo dobrze sie po nich czuje :D
grzecznalala

Post autor: grzecznalala »

Tulipanek nie boj się że utyjesz :) Poczytaj sobie na stronie antykoncepcjaszytanamiare a napewno sie uspokoisz. Ja swego czasu tez mialam obawy takie jak twoje ale pelna mobilizacja i zrozumienie jak to dziala sprawily ze biore tabletki i nie tyje :)
Cecylia21
Kontakt:

Post autor: Cecylia21 »

Od czego są tabletki? :D
Awatar użytkownika
maxie37

Post autor: maxie37 »

Dzięki e-receptom uzyskanie recepty na antykoncepcję stało się o wiele prostsze i wygodniejsze. Nie trzeba już czekać na wizytę w gabinecie – wystarczy umówić się na teleporadę, podczas której lekarz może wystawić receptę online, o czym miałam okazję dowiedzieć się z tego artykułu - https://www.turysta.org/zdalne-konsulta ... ty-online/. To ogromne ułatwienie, zwłaszcza dla osób, które mają napięty grafik albo mieszkają w miejscach, gdzie dostęp do ginekologa jest ograniczony. E-recepta pojawia się w systemie niemal od razu po konsultacji, więc leki można wykupić tego samego dnia w dowolnej aptece.
cesda4

Post autor: cesda4 »

Antykoncepcja to temat, który budzi wiele emocji i jest ważny z różnych perspektyw. Warto pamiętać, że istnieje wiele metod antykoncepcji, które mogą odpowiadać różnym potrzebom i preferencjom. Dobrze jest skonsultować się z lekarzem, aby dobrać odpowiednią metodę i dowiedzieć się więcej na temat jej skuteczności oraz ewentualnych skutków ubocznych. Każdy ma prawo do podejmowania świadomych decyzji dotyczących swojego zdrowia i życia prywatnego.

Post autor: dusty83 »

Dodatkowym atutem e-recepty jest fakt, że jej realizacja jest możliwa w dowolnej aptece na terenie całego kraju. Niezależnie od tego, gdzie jesteś, możesz wykupić swoje leki, podając kod recepty i swój numer PESEL. Nie musisz martwić się o to, że zgubisz papierowy dokument – wszystko masz zapisane cyfrowo i zawsze pod ręką.

Post autor: anitttka »

Planujecie rodzinę lub chcecie ją odłożyć na później? pomoc ginekologa online pozwoli Wam omówić dostępne metody antykoncepcji bez wychodzenia z domu. Dbajcie o siebie i świadomie decydujcie o swoim zdrowiu!
ODPOWIEDZ