Gdzie na wakacje?
Re: Gdzie na wakacje?
Myślę, że ten rok jest już nieco spokojniejszy i w końcu uda się spędzić wymarzone wakacje za granicą. My planujemy wyjazd do Włoch i mam nadzieję, że wszystko pójdzie zgodnie z planem 

- jaidaschuster
My w tym roku zarezerwowaliśmy sobie dwutygodniowy pobyt w Hotelu Masovia w Giżycku www.hotelmasovia.pl/. Bardzo lubię Giżycko, takie niewielkie turystyczne miasteczko, w którym jest wszystko czego potrzebujesz w trakcie wakacji, a przy okazji nie jest to zatłoczona nadmorska okolica. Cieszę się strasznie, że udało mi się znaleźć hotel 500 metrów od plaży i jeziora. Jeśli tylko pogoda nam dopisze, to będzie cudownie.
Na Mazury lub Kaszuby
-
Jeśli wakacje, to tylko Bieszczady.
-
Jeśli chodzi o wycieczki dla dzieci Warszawa to z organizacją świetnie radzi sobie centrum edukacyjne https://smartkidsplanet.pl/przedszkola-i-szkoly/. Warto zapoznać się z ich ofertą.
-
Warszawa jest pięknym miastem
jest co zwiedzać tylko jak się wybrać to od razu na 4-5 dni. Tak mi się wydaje. Co do dłuższych wakacji gdzieś za granicę, to zdecydowanie warto wybrać się gdzieś za granicę. Na pewno warto korzystać z ofert last minute jak tutaj https://www.traveligo.pl/last-minute/egipt

- thettinger
Chciałbym wyjechać do Grecji w te wakacje.
Jeśli wybieracie się na wakacje z dziećmi to mogę polecić między innymi Zajazd Jurajski w Podlesicach. Na miejscu jest sporo atrakcji, które spodobają się zarówno dzieciom jak i dorosłym.
Jakie trzeba mieć doświadczenie, żeby spróbować wspinaczki na najwyższe szczyty? Takie eventy jak basecamp everest wydają mi się dość ciekawe dla kogoś, kto interesuje się wspinaczką jednak nie wiem, czy sobie poradzę. Macie może jakieś doświadczenie w takich zorganizowanych wejściach?
-