Jaki sklep z odzieżą online?

Piszemy dosłownie o wszystkim co nie kwalifikuje się do innych działów.
sabina12

Jaki sklep z odzieżą online?

Post autor: sabina12 »

Cześć dziewczyny. Czy znacie jakiś godny uwagi sklep z ubraniami dla kobiet w sieci? Zakupy stacjonarnie nie są dla mnie, nie lubię się oglądać w lustrach w przymierzalni, do tego mam wrażenie, że jakość tych ubrań nie ma żadnego odzwierciedlenia w cenie. Dlatego szukam butików w sieci gdzie warto zamawiać. Polecajcie!
lidya

Re: Jaki sklep z odzieżą online?

Post autor: lidya »

No to chyba jesteśmy podobne, bo dla mnie zakupy stacjonarnie to jakaś trauma. Czuję się masakrycznie jak się oglądam w lustrze w przymierzalni, znacznie większa niż zawsze. Dlatego wolę zamawiać ciuszki. A gdzie? Myślę, że butiku Diva mają super ubrania, znajdziesz ich na facebooku. Stacjonarnie są w Łomży, można odbierać osobiście.
hiela

Post autor: hiela »

U mnie sprawdziło się to samo, Diva Butik. Miałam podobny problem co Ty, bo klasyczne sklepy stacjonarne mnie odrzucają przez te przymierzalnie z lustrami pod każdym kątem. Tutaj zamawiasz bez wychodzenia z domu, a rzeczy przychodzą naprawdę szybko. Ceny są sensowne, a jakość dużo lepsza niż w niejednym sklepie stacjonarnym, w którym płaciłam więcej za gorszy materiał.
elena1

Post autor: elena1 »

Również lubię zamawiać ubrania w sieci, dzięki temu oszczędzam i czas i pieniądze. a noszę ciuchy, które nie są tak często widziane na ulicach jak te z sieciówek.
ODPOWIEDZ