Ubezpieczenie
-
malwi993
Re: Ubezpieczenie
Jeśli ktoś z Was planuje zabezpieczyć siebie i swoich bliskich na wypadek niespodziewanych wydarzeń, warto zapoznać się z ofertą ubezpieczeń na życie, którą oferuje https://ubezpieczenia.walbrzych.pl/ . Dzięki elastycznym opcjom, można dobrać polisę odpowiednią do swoich potrzeb, zapewniając jednocześnie komfort psychiczny i finansowy.
Czy korzystacie w jakichś porównywarek w sieci? 
-
polaa98902
Szukacie dla siebie odpowiedniego ubezpieczenia? Myślę, że dobrym rozwiązaniem może być prywatne ubezpieczenie zdrowotne , które w razie potrzeby daje Wam dostęp do bardzo dobrej opieki medycznej. Zauważyłam, że coraz więcej osób chce sobie zapewnić dobre warunki leczenia. Ofertę takiego ubezpieczenia można sprawdzić u różnych ubezpieczycieli, bo pewnie kwoty składek będą się różniły.
-
venos
Ochrona mienia to ważny element strategii zarządzania. Na stronie https://mpcapital.pl/#ubezpieczenia_majatkowe można znaleźć różnorodne opcje ubezpieczeń, które pozwalają chronić zarówno majątek firmowy, jak i prywatny. To rozwiązanie dla tych, którzy cenią bezpieczeństwo i odpowiedzialne planowanie.
Dzień dobry. Przeglądam właśnie różne opcje ochrony mojej działalności i pomyślałam, że zapytam tutaj, bo na pewno są tu przedsiębiorcy z podobnymi dylematami. Ostatnio w mojej branży głośno o atakach phishingowych i tak się zastanawiam, co robić, jak te wszystkie antywirusy jednak zawiodą. Pracownik kliknie coś nieświadomie i cała baza leży. Znalazłam informacje o polisach chroniących przed skutkami ataków hakerskich i zaczęłam głębiej analizować temat. Trafiłam na stronę, gdzie opisane są ubezpieczenia cyber i w sumie to dało mi mocno do myślenia, ile kosztuje sam proces informowania klientów o wycieku, o wsparciu prawnym nie wspominając. Zastanawiam się jednak nad jedną rzeczą, jak to jest z wymogami technicznymi ze strony ubezpieczyciela? Czy oni przed zawarciem umowy bardzo szczegółowo audytują firmowe komputery, czy wystarczą jakieś podstawowe zabezpieczenia i legalne oprogramowanie? Jeśli ktoś z Was przechodził przez taki proces, to dajcie znać jak to realnie wyglądało, bo nie chciałabym utonąć w papierologii.
-