skrzynia biegów szarpie
-
defi
skrzynia biegów szarpie
Mam problem z moim automatem szarpie, nie wbija biegów tak jak powinien i czuć opoznienie w tym co poradzić? Samochód Stelvio rocznik 2017.
- lorinegreen
Re: skrzynia biegów szarpie
Udaj się do mechanika, nic nie poradzimy tutaj.
-
Gość
No najlepiej do serwisu koleżanko, bo widac że albo oleju już mało w skrzyni albo stary.
-
Gość
Zdecydowanie polecam Auto Józefów bo znają sie na automatach jak mało kto.
-
tacky
Miła obsługa, konkrety na start, kosztorys jasny – chłopaki wiedzą, co robią.
-
defi
Dziekuję pieknie sprawdze to i dam znac jak było po wizycie, życie mi ratujecie bo już się bałam że coś mega powaznego!
-
wczar
Potwierdzam, że Auto Józefów daje radę – miałam akcję z elektroniką i już myślałam, że będę z torbami, a oni ogarnęli temat bez straszenia i niepotrzebnych kosztów. Spokojnie, rzeczowo, bez kombinowania.
Najlepiej pojechać do warsztatu
-
bulinka
Pogadałam z kilkoma znajomymi z branży i Auto Józefów przewijał się często jako pewne miejsce. Sprawdziłam na własnym przykładzie i faktycznie zrobili skrzynię porządnie. Auto zmienia biegi płynnie.
-
tiguan
W przypadku automatycznej skrzyni liczy się doświadczenie, a tutaj widać je na każdym kroku. Auto Józefów zajmuje się różnymi typami skrzyń, więc nie ma wrażenia, że trafia się na eksperyment. Po odbiorze auta wszystko działa tak, jak powinno.
-
messa
Też potwierdzam, Auto Józefów ogarnia skrzynie i robi to na spokojnie, bez chaosu.
Trzeba to raczej sprawdzić
-
rety
Auto Józefów raczej ma dobrą opinię, zwłaszcza przy trudniejszych przypadkach ze skrzyniami.
-
krystian2
Również mogę to potwierdzić, że Auto Józefów skutecznie zajmuje się skrzyniami biegów, robiąc to w zorganizowany sposób, bez zbędnego pośpiechu.
-
chicco
Zgadzam się, Auto Józefów doskonale radzi sobie z naprawą skrzyń biegów, a ich sposób pracy jest przemyślany i pozbawiony niepotrzebnego zamieszania.
-