internet z firmy RAXEL opinie
-
Zawiedziony1
Re: internet z firmy RAXEL opinie
Nie polecam, zakończyłem z nimi współpracę. Mają niekompetentne osoby, które nie znają się na niczym, siedzi taka i pije kawę. Dopiero jak się zareaguje i wyłoży kawę na ławę to przepraszają. Żenujące omijać z daleka!!
-
justyn
kolega się mija chyba z tym co mówi, mi niedawno podłaczyli bardzo fajnie działa i stabilnie
-
Nowa
Mam też internet z Firmy RAXEL niestety ale bardzo często wisi albo nie działa.Prędkość za jaką mam naliczane opłaty nigdy nie jest osiągalna.Nie bardzo wiem czy mają w nosie klientów czy po prostu właściciel nie wie jak wygląda współpraca z jego firmą w zakresie dostarczanych usług
-
Tomo
Mi tydzień temu podłączali internet. za***iste pingi 6-7ms i predkość co prawda do 10mb i leciało mi za każdym razem 9,5-9,7, ale w porównaniu co miałem na GSM to porażka. Mają tak zajebistego technika praktycznie o co się go nie zapyta to wie i służy pomocą.
-
Miskowo
Tragedia, internet raz jest, raz nie ma. Dzwonisz się dowiedzieć czemu brak internetu, a Pani odpowiada, że u nich wszystko ok
a internetu potrafi nie być nawet 2/3 dni. A płacić trzeba.
-
dominika321
-
Kajman
Internet od raxel jest super. Stabilności na poziomie psychiki 14 letniej alternatywki o imieniu Julka. Poziom downloadu i uploadu jak na biedniejsze państwo trzeciego świata jest nawet zadowalająca. Problemy w dostawie zdarzają się z niewielka częstotliwością mniej więcej podobnie jak częstotliwość bombardowania na terenie Ukrainy czyli nie ma lipy. A jeśli chodzi o Ping nie jest zbyt duży jedynie na poziomie temperatury w hiroshimie w dniu 6 sierpnia 1945 o godzinie 8:15. Z serduszka polecam internet od raxel. 
-
Nikt1111111111
Internet do niczego więcej go nie ma niż jest nie polecam złodziei
Internet do niczego więcej go nie ma niż jest nie polecam złodziei
-
Gość
Porażka!!! Nie polecam częsty brak internetu i nie można się z nikim skontaktować. Nikt nie odpowiada na maila i dodzwonić się nie można.
-
wiol9922
Też jestem na etapie poszukiwania dobrego internetu i chyba postawię na taką kwestię, jak światłowód montaż . Podobno światłowód to dobre rozwiązanie, jeśli chcemy przyspieszyć swój obecny internet. Obecnie coraz więcej osób korzysta z takich propozycji.
a według mnie warto korzystać z usług firm, działających na lokalnym rynku. Jeśli szukacie dobrego dostawcy internetu ( i telewizji) w Białymstoku to zdecydowanie polecam firmę Elpos. Duzy wybór pakietów, rozsądne ceny, szybka aktywacja usług.
-