kosmetyki

kajaa

Re: kosmetyki

Post autor: kajaa »

A ja uważam, że Eveline 6 Ceramides świetnie działa na skórę suchą i wrażliwą. Skóra staje się miękka i elastyczna, a krem szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy. To idealne rozwiązanie na zimowe miesiące, kiedy skóra jest narażona na działanie mrozu i wiatru. Jakie są wasze przemyślenia na ten temat?
olka22

Post autor: olka22 »

Gdybyście szukały sprawdzonego kremu przeciwzmarszczkowego pod oczy to wypróbujcie ten krem-serum z ceramidami od Eveline. Używam go już ponad miesiąc i uważam, ze jest rewelacyjny! Bardzo ładnie radzi sobie z mniejszymi zmarszczkami.
Obrazek
Gość

Post autor: Gość »

Najprościej, to jest sprawdzać skład danego kosmetyku. Na https://umaminaturalcosmetics.com/ masz szeroką gamę do wyboru, pod dany typ cery. Dodatkowo, większość składników powinnaś kojarzyć bądź znać, bo najzwyczajniej są one jadalne ;) gdybyś nie mogła się zdecydować na konkretny kosmetyk, to prosisz o konsultację autora w dobrze odpowiedniego dla Ciebie.
marian32434dd

Post autor: marian32434dd »

Pewnie dużo osób tutaj wejdzie. Takie jest moje zdanie na ten temat.

Post autor: Futur »

Czego używacie codziennie?
zoikaa

Post autor: zoikaa »

No to ja muszę przyznać, że ciekawie tutaj się prezentują również kosmetyki proponowane przez firmę 4 Szpaki. Według mnie są naprawdę wyjątkowe, bo mają naturalny skład, wartościowy dla naszej skóry. Ja chcę zamówić sobie kule kąpielowe , bo zawsze chciałam je przetestować.
kajaa

Post autor: kajaa »

Zobacz sobie ten cień do powiek https://eveline.pl/wonder-match-cien-do-powiek Mam go już jakiś czas i uważam, ze jest super. Dajemega błysk i łatwo się go nakłada palcem. Poza tym cenowo wypada bardzo korzystnie. Większość kosmetyków mam od Eveline. Swietnie mi się sprawdzają.
poli9932

Post autor: poli9932 »

Jeśli chodzi o kosmetyki, to przyznam szczerze, że ostatnio najważniejsza jest dla mnie pielęgnacja i odpowiednie nawilżenie. Lubię mieć skórę nawilżoną, szczególnie po każdym prysznicu. Fajną propozycją jest hybrydowy balsam-serum Wet Skin od Eveline. Mega nawilża skórę!
sewi9022

Post autor: sewi9022 »

Powiem Wam szczerze, że nawilżenie w kosmetykach i pielęgnacji to dla mnie podstawa. Widzę, że testujecie różne propozycje od Eveline. Też ostatnio jestem ich fanką, dlatego testuję różne nowości. Teraz super rozwiązaniem okazał się ten mezo-booster. Po kilku użyciach cera mega nawilżona.

Obrazek
Nefi3254ff

Post autor: Nefi3254ff »

Czy znacie jakieś prebiotyczne żele do demakijażu? Ktoś z Was je stosuje? Ostatnio słyszałam o tym żelu tutaj https://samarite.eu/pl/product/supreme-cleanser może korzystaliście z niego? Jak opinie?
nadia115

Post autor: nadia115 »

Cześć!

Tak, interesuję się produktami do ochrony antybakteryjnej. Uważam, że mogą być przydatne, szczególnie w codziennej higienie, zwłaszcza w miejscach publicznych. Dobrze sprawdzają się różne formy – żele, mydła czy chusteczki – w zależności od potrzeb i sytuacji. Ważne, żeby stosować je regularnie i zgodnie z przeznaczeniem.
ODPOWIEDZ