kosmetyki
-
kajaa
Re: kosmetyki
A ja uważam, że Eveline 6 Ceramides świetnie działa na skórę suchą i wrażliwą. Skóra staje się miękka i elastyczna, a krem szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy. To idealne rozwiązanie na zimowe miesiące, kiedy skóra jest narażona na działanie mrozu i wiatru. Jakie są wasze przemyślenia na ten temat?
-
olka22
-
Gość
Najprościej, to jest sprawdzać skład danego kosmetyku. Na https://umaminaturalcosmetics.com/ masz szeroką gamę do wyboru, pod dany typ cery. Dodatkowo, większość składników powinnaś kojarzyć bądź znać, bo najzwyczajniej są one jadalne
gdybyś nie mogła się zdecydować na konkretny kosmetyk, to prosisz o konsultację autora w dobrze odpowiedniego dla Ciebie.
-
marian32434dd
Pewnie dużo osób tutaj wejdzie. Takie jest moje zdanie na ten temat.
-
zoikaa
No to ja muszę przyznać, że ciekawie tutaj się prezentują również kosmetyki proponowane przez firmę 4 Szpaki. Według mnie są naprawdę wyjątkowe, bo mają naturalny skład, wartościowy dla naszej skóry. Ja chcę zamówić sobie kule kąpielowe , bo zawsze chciałam je przetestować.
-
kajaa
Zobacz sobie ten cień do powiek https://eveline.pl/wonder-match-cien-do-powiek Mam go już jakiś czas i uważam, ze jest super. Dajemega błysk i łatwo się go nakłada palcem. Poza tym cenowo wypada bardzo korzystnie. Większość kosmetyków mam od Eveline. Swietnie mi się sprawdzają.
-
poli9932
Jeśli chodzi o kosmetyki, to przyznam szczerze, że ostatnio najważniejsza jest dla mnie pielęgnacja i odpowiednie nawilżenie. Lubię mieć skórę nawilżoną, szczególnie po każdym prysznicu. Fajną propozycją jest hybrydowy balsam-serum Wet Skin od Eveline. Mega nawilża skórę!
-
sewi9022
-
Nefi3254ff
Czy znacie jakieś prebiotyczne żele do demakijażu? Ktoś z Was je stosuje? Ostatnio słyszałam o tym żelu tutaj https://samarite.eu/pl/product/supreme-cleanser może korzystaliście z niego? Jak opinie?
Cześć!
Tak, interesuję się produktami do ochrony antybakteryjnej. Uważam, że mogą być przydatne, szczególnie w codziennej higienie, zwłaszcza w miejscach publicznych. Dobrze sprawdzają się różne formy – żele, mydła czy chusteczki – w zależności od potrzeb i sytuacji. Ważne, żeby stosować je regularnie i zgodnie z przeznaczeniem.
Tak, interesuję się produktami do ochrony antybakteryjnej. Uważam, że mogą być przydatne, szczególnie w codziennej higienie, zwłaszcza w miejscach publicznych. Dobrze sprawdzają się różne formy – żele, mydła czy chusteczki – w zależności od potrzeb i sytuacji. Ważne, żeby stosować je regularnie i zgodnie z przeznaczeniem.
-