Wybór wózka od Euro-Cart
Wybór wózka od Euro-Cart
Czy Wy też mieliście taki problem przy kompletowaniu wyprawki z wyborem wózka? Już któryś dzień burzliwie dyskutujemy i wciąż nie potrafimy zadecydować - Euro-Cart Flex czy Volt Pro? Który polecacie i dlaczegoo?
Re: Wybór wózka od Euro-Cart
Ja mam zamiar kupić sobie model Flex, bo ma większe koła. Myślę że na mojej wiosce po prostu lepiej się sprawdzi 

A co z transportem w bagażniku? Myślisz, że w przeciętnym aucie zmieści się ten wózek? I jak z jego składaniem?
To jest wózek, który nie należy do najmniejszych, jednak trzeba przyznać, że w składaniu nie jest problematyczny i po nim nie zajmuje też wiele miejsca.
Te odpowiedzi bardzo mi pomogły, wybór już nie budzi we mnie wątpliwości, więc dziękuję za tą dyskusję 

Euro-Cart ma wózki w super jakości, a jednak jednoczesnie są na każdą kieszeń i za to je lubię. Moim ulubieńcem jest model Volt Pro, który zmieści się do każdego bagażnika i jest wózkiem lekkim.
Mają te wózki naprawdę fajne - trzeba to przyznać. Mnie osobiście najbardziej przekonał model Flex. Ma spore koła, a rama dobrze amortyzuje nierówności. Polecam
jaki model posiadacie?
Ja polecam jak coś model volt pro. Dobrze go prześwietliłam. Mało awaryjny, wygodny, dobrze się prowadzi no i oczywiście bezpieczny 

Dla mnie wybór nawet nie jest trudny. Kupię Euro-Cart Flex. Ten ma spore koła, a więc przeszkody, wertepy będą z łatwością pokonywane. Przy okazji wozek nie jest ciężki i łatwo się składa, a więc transport też nie powinien być szczególnie utrudniony.
Mają ciekawe modele i jakościowo naprawdę fajne. Dla mnie najlepszym jednak wydaje się być Volt Pro. Po porównaniu jego z innymi wózkami, ten najbardziej mi odpowiada. Mieszkam w mieście, więc fajnie sprawdzi się w przewozach autobusami, na zakupach czy spacerach po parku.
To interesujący aspekt, dzięki za zwrócenie uwagi.
Dopiero niedawno natknęłam się na ofertę wózków tej marki i jestem pozytywnie zaskoczona. Okazuje się, że w cale nie trzeba wydać dużo pieniędzy, aby cieszyć się solidnym i fajnym wózkiem.
Ja właśnie upatrzyłam spacerówkę SPIN. Jaka ona jest sliczna i zgrabna! Wow!
-