Na co trzeba zwracać szczególną uwage podczas zakładania i prowadzenia firmy cateringowej? Macie jakieś pomysły, by czegoś czasami nie przegapić? Chodzi mi nawet o kwestie pakowania, jak tu
https://pakowarka.pl/folia-do-owijarki/
https://kuketo.pl/produkt/pojemnik-plas ... owy-mepal/
Jeśli znacie jakieś dobre poradniki, to podeslijcie proszę. Póki co mam taki
https://www.fakturaxl.pl/jak-otworzyc-firme-cateringowa
dobra firma
Re: dobra firma
Interesuje mnie firma 3BezAtu https://3ba.eu/, a konkretnie podjęcie współpracy z nimi w sektorze przemysłu spożywczego. Czy są w stanie doradzić w kwestiach związanych z regulacjami sanitarnymi, czy może bardziej skupiają się na aspektach produkcyjnych? Jesteście w stanie odpowiedzieć mi na te pytania?
-
- Podobne tematy
- Odpowiedzi
- Odsłony
- Ostatni post
-
- 3 Odpowiedzi
- 3492 Odsłony
-
Ostatni post autor: hschumm
-
- 1 Odpowiedzi
- 5777 Odsłony
-
Ostatni post autor: shieldscrystel
-
- 0 Odpowiedzi
- 3358 Odsłony
-
Ostatni post autor: axatunug
-
- 0 Odpowiedzi
- 3813 Odsłony
-
Ostatni post autor: bogdan33332
-
- 3 Odpowiedzi
- 1677 Odsłony
-
Ostatni post autor: kasmo6