Myślę o inwestycji w dom modułowy

Piszemy dosłownie o wszystkim co nie kwalifikuje się do innych działów.
artt

Myślę o inwestycji w dom modułowy

Post autor: artt »

Myślę o inwestycji w dom modułowy, ale im więcej czytam, tym trudniej mi się zdecydować. Czy ktoś z Was budował dom w technologii modułowej i może polecić dobrą firmę? Nie chcę żadnych murowanych, to jest przemyślana decyzja, więc za wszelkie narzekania podziękuje.
ollii

Re: Myślę o inwestycji w dom modułowy

Post autor: ollii »

Zajrzyj na stronę www.ceo-home.pl, bo mają różnorodne opcje domów modułowych, które możesz dostosować do swoich potrzeb. Możesz zdecydować się na zlecenie budowy całkowicie lub zrobić to samodzielnie z dołączoną instrukcją. Taki sposób budowania jest dużo tańszy niż tradycyjna budowa, a do tego domy są energooszczędne i ekologiczne. Co ważne, są dostępne w różnych wariantach, które pasują do różnych budżetów. Dobra opcja, jeśli chcesz zaoszczędzić czas i pieniądze
Gość

Post autor: Gość »

W artykule https://radiopin.pl/koszty-budowy-domu- ... nomicznie/ pokazano trzy projekty Archon, które pomagają trzymać koszty pod kontrolą. Moim zdaniem bardzo przydatne dla osób startujących z budową. A wy co sądzicie?
dipper

Post autor: dipper »

Widziałam domek modułowy MG 1 od Dream Mobil House i zaskoczyło mnie, ile można zmieścić w tak kompaktowej bryle. Przestrzeń jest naprawdę dobrze zaplanowana – żadnych przypadkowych metrów. Firma działa w Warszawie przy ul. Uczniowskiej 13, kontakt: 48 500 220 300, kontakt@dreammobilhouse.pl. Ktoś z Was oglądał ten model na żywo? Jakie jest Wasze zdanie ogólnie o domach tego rodzaju? Możecie go tutaj podejrzeć: https://dreammobilhouse.pl/dom-modulowy-mg-1/
ewa132

Post autor: ewa132 »

Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie firmę Vero Homes - dom mobilny całoroczny , która w ofercie posiada najróżniejsze domy mobilne całoroczne. Całoroczne domy mobilne Vero Homes łączą funkcjonalność nowoczesnego mieszkania z możliwością zmiany lokalizacji.
ODPOWIEDZ