autor: jaagatka » 2012-05-17, 07:20
Mieszkam na wsi, a do nas dociera tylko chleb z Sochocina. Nie mam wiec wyboru. Cena powala 2,5 zl! Ale to juz szczegół. Mnie zastanawia co oni dodają, albo co przestali dodawać, że ten chleb już wieczorem wydaje sie, jakby był stary. Kiedyś mozna bylo jesc go kilka dni, moze przesada, ale w niedziele zawsze był jak swieży, a teraz? Zmieńcie recepturę, albo zmieńcie pracowników, bo chleb zszedł na psy. A na moim przykładzie widać, że nie mogę zmienić piuekarni, jedynie zrezygnować z chleba, a to nie wchodzi w gre. Dzieci rano do szkoły, mąz do pracy no i niestety muszę im dawać ten "chleb"
Mieszkam na wsi, a do nas dociera tylko chleb z Sochocina. Nie mam wiec wyboru. Cena powala 2,5 zl! Ale to juz szczegół. Mnie zastanawia co oni dodają, albo co przestali dodawać, że ten chleb już wieczorem wydaje sie, jakby był stary. Kiedyś mozna bylo jesc go kilka dni, moze przesada, ale w niedziele zawsze był jak swieży, a teraz? Zmieńcie recepturę, albo zmieńcie pracowników, bo chleb zszedł na psy. A na moim przykładzie widać, że nie mogę zmienić piuekarni, jedynie zrezygnować z chleba, a to nie wchodzi w gre. Dzieci rano do szkoły, mąz do pracy no i niestety muszę im dawać ten "chleb"